Pierdere. Slovenul Dejan Rusic a fost dorit in lotul echipei din Ghencea, dar a ajuns la Poli Timisoara, unde a si marcat impotriva "ros-albastrilor", duminica seara - Cum te simti dupa ce ai invins Steaua? - Sunt fericit! Vreau sa joc cat mai bine
Pierdere. Slovenul Dejan Rusic a fost dorit in lotul echipei din Ghencea, dar a ajuns la Poli Timisoara, unde a si marcat impotriva "ros-albastrilor", duminica seara - Cum te simti dupa ce ai invins Steaua? - Sunt fericit! Vreau sa joc cat mai bine pentru echipa mea, care sa ma propulseze spre nationala Sloveniei. A fost un meci greu, dar ne-am impus si am reusit sa si marchez. - Se spune ca ai fost dorit si in Ghencea... - Este adevarat. Acum un an si jumatate au fost discutii atat cu Steaua, cat si cu Otelul. Conducerea m-a dorit, dar m-am accidentat si totul a cazut. Eu sunt fericit ca am ajuns aici. Mai multe stiu impresarii mei, carora le multumesc pentru ca au avut incredere in mine. - Esti multumit de aspectul financiar? - Am un salariu normal pentru campionatul romanesc, dar nu pot sa discut despre asta. - Te-ai acomodat in Timisoara? - Locuiesc impreuna cu Petra, logodnica mea, intr-un apartament. Ma simt foarte bine, dar imi lipseste mult colegul meu, Vrisic, care s-a accidentat. Sper sa revina cat mai repede. - Ai vreun fel preferat de mancare din bucataria romaneasca? - Ciorbita de vacuta. M-am indragostit de ea. De cate ori ies la restaurant, nu lipseste din meniul meu. Abia astept sa invete sa faca si logodnica mea. A costat doar 200.000 de euro Dejan Rusic a fost adus pe Bega pentru a-l inlocui pe Ionel Ganea, dupa ce acesta a fost suspendat. Timisorenii au platit 200.000 de euro formatiei slovene NK Celje. Ex-iugoslavul s-a integrat perfect, marcand trei goluri in campionat si unul in Cupa Romaniei. "E devreme sa-l evaluam, dar speram ca vom sparge piata atacantilor din tara cu Dejan", ne-a declarat impresarul jucatorului, Cristi Buturuga.


Despre autor:

Cancan

Sursa: Cancan


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.