Portarul Craiovei sustine ca, in 2005, a stat cu contractul in alb acasa doua saptamini.

Portarul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, a dezvaluit duminica seara, la Radio Oltenia, ca in anul 2005 a avut de ales intre Stiinta si Ste
Portarul Craiovei sustine ca, in 2005, a stat cu contractul in alb acasa doua saptamini.

Portarul Universitatii Craiova, Mircea Bornescu, a dezvaluit duminica seara, la Radio Oltenia, ca in anul 2005 a avut de ales intre Stiinta si Steaua. "Foarte multi ma critica, iar ziarele m-au transferat la toate echipele pina acum, insa si pentru ca noi nu vorbim decit inainte de meciuri si dupa partide, nu mi-am exprimat un punct de vedere. Toti zic ca ma duc la Steaua. Nu stiu de unde au scos-o, iar pentru asta vreau sa ii anunt pe toti fanii ca in vara lui 2005, cind jucam la Caracal, aveam contractul de la Steaua. L-am tinut acasa vreo doua saptamini, iar cind a venit oferta Universitatii Craiova nici n-am mai stat pe ginduri. Nu voi pleca de la Stiinta, deoarece echipa asta o iubesc de mic, iar daca se va intimpla intr-un viitor o voi face in strainatate, si numai in conditii avantajoase pentru mine si club. Asta, doar daca Adrian Mititelu va dori sa ma dea, insa va spun eu ca sansele sint zero, deoarece tine mult la jucatori", a dezvaluit Bornescu.

"Pe fir intrase si Steaua. A sunat Meme Stoica, pe atunci in staff-ul militarilor, care a spus ca este interesat de serviciile portarului Bornescu. Nu au oferit ceva concret, probabil ca se asteaptau sa- dam pe Mircea doar pentru ca era vorba de Steaua. Craiova a oferit un pret bun si l-a luat, desi jucatorul ne spusese ca ar avea si o oferta din Turcia", a dezvaluit ;i unul din conducatorii de atunci ai echipei FC Caracal. Bornescu are salariul 80.000 de dolari pe an la Stiinta.

Vorbind despre partida urmatoare, cu Steaua, "Jose" crede ca meciul din Ghencea este unul foarte greu pentru Stiinta, dar spera ca la sfirsit oltenii sa fie cei care se vor bucura, iar el sa nu regrete ca a ales Universitatea. "N-am mai cistigat in Ghencea de 18 ani. Nu vreau sa spun prea multe, decit ca mergem acolo sa reusim o prestatie la fel de buna ca la ultimele doua meciuri", a anuntat Bornescu. Acesta a acuzat si arbitrajele potrivnice Stiintei in ultimele doua meciuri, dar n-a uitat sa comenteze nici faza in care l-a lovit involuntar pe Cristi Coroian. "Nici nu mai pot sa ies bine pe centrari ca arbitrii se uita la mine de parca as fi criminal. Am fost atacat incredibil atunci si am fost comparat ba cu nazistii, ba cu un criminal. M-au afectat enorm acele critici. Dar Dumnezeu e sus, dovada ca si Tatarusanu de la Bistrita l-a accidentat grav pe Ochirosii si iata ca si portarul Gloriei a fost suspendat".

Mititelu va avea un candidat la primarie Patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a anuntat ca la alegerile de anul viitor Universitatea Craiova va avea un candidat. "In 2008, la alegerile locale, Universitatea va avea un candidat care sa sustina echipa de fotbal. Nu voi intra eu in politica niciodata, dar clubul va desemna un om care tine cu Stiinta si ne va reprezenta. Cu siguranta, daca primaria Craiova ar ajuta echipa de fotbal am ajunge in doi-trei ani in Liga Campionilor", sustine Mititelu, care nu vrea sa auda de impacarea cu Antonie Solomon, actualul edil-sef al Craiovei. Cit priveste meciul cu Steaua de sambata, finantatorul Universitatii a spus: "Cu Dinamo nu am aratat tot ce putem. Am fost departe de ceea ce putem. Nu am jucat taraneste, ciobaneste, ci fotbal, iar terenul greu ne-a dezavantajat mai mult pe noi decat pe Dinamo. La Steaua mergem la victorie. Avem un moral bun, nu vad de ce nu ne-am gandi la un rezultat pozitiv. In plus, ii astept pe baieti sa-mi ia primele, pentru ca dupa egalul cu Dinamo au spus ca vor banii doar dupa ce fac un rezultat bun in Ghencea". Conform unor surse apropiate clubului oltean, fiecare jucator ar trebui sa incaseze 2.000 de dolari pentru punctul obtinut cu Dinamo.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.