Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit intr-un cartier foarte aglomerat din orasul brazilian Sao Paolo. Opt persoane si-au pierdut viata in urma accidentului. Doua dintre victime se aflau la bordul aeronavei - pilotul si copilotul. Ceilalti morti e
Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit intr-un cartier foarte aglomerat din orasul brazilian Sao Paolo. Opt persoane si-au pierdut viata in urma accidentului. Doua dintre victime se aflau la bordul aeronavei - pilotul si copilotul. Ceilalti morti erau oameni surprinsi la sol. Potrivit anchetatorilor, aparatul transporta doar cei doi membri ai echipajului. Nici un pasager nu se afla la bord.

Imediat dupa prabusire, avionul a luat foc, iar flacarile s-au extins rapid la cladirile din jur. Mai multe imobile au fost facute scrum. Zeci de oameni si-au parasit locuintele si au fugit din calea focului. Tragedia a raspindit panica printre rezidentii din Sao Paolo. Mai ales ca metropola a fost, in urma cu citeva luni, teatrul celui mai mare dezastru aviatic din istoria Braziliei.

Pe 17 iulie, un aparat cu 199 de oameni la bord s-a prabusit pe aeroportul din oras si toti ocupantii aeronavei si-au pierdut viata. (I.M.)



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.