Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, spune ca victoria echipei Sevilla in compania formatiei Real Madrid in campionatul Spaniei trebuie sa ii ambitioneze pe jucatorii ros-albastri in perspectiva meciului de maine din Liga Campionilor. "De ce
Managerul sportiv al FC Steaua, Adrian Ilie, spune ca victoria echipei Sevilla in compania formatiei Real Madrid in campionatul Spaniei trebuie sa ii ambitioneze pe jucatorii ros-albastri in perspectiva meciului de maine din Liga Campionilor. "De ce sa fie o minune daca Steaua nu pierde cu Sevilla? Eu cred ca se poate scoate un rezultat bun. Acum se vor schimba datele problemei, cu Timisoara a fost in campionat, acum se joaca in Liga Campionilor, ambitia va fi mult mai mare. Jucam acasa si sper intr-un rezultat bun in fata Sevillei, o echipa foarte tare, care a batut pe Real Madrid. Acest lucru trebuie sa ne dea de gandit, dar nu trebuie sa ne sperie, ci sa ne ambitioneze", a spus Ilie.
Oficialul stelist a precizat ca pentru a scoate un rezultat pozitiv cu Sevilla, "motoarele" Stelei trebuie sa fie la capacitate de 150 la suta. "Sper ca Sevilla sa prinda o zi mai slaba. Asteptam ca publicul sa fie alaturi de noi asa cum a fost la meciul cu Otelul, sa vina in numar cat mai mare", a adaugat el.
Cotidianul "As" scrie ca antrenorul echipei andaluze, Manolo Jimenez, are probleme si este nevoit sa improvizeze la meciul cu Steaua din cauza indisponibilitatilor: Fazio are ruptura musculara, Crespo a fost operat si va lipsi o luna, Escude continua recuperarea dupa problemele avute la pubis, iar Javi Navarro este absent de multa vreme. Jimenez mizeaza in zona centrala doar pe Boulahrouz si Mosquera, o solutie putand fi si Dragutinovici. Partida Steaua-FC Sevilla, din etapa a patra a Grupei H a Ligii Campionilor, va avea loc maine, de la ora 21.45, pe stadionul din Ghencea si va fi transmisa in direct de Pro TV.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.