Premierul Tariceanu a reluat tema votului uninominal, la sfarsitul saptamanii trecute, la Horezu. El a declarat ca nu are o problema cu tipul de vot uninominal propus de presedintele Basescu si ca asumarea raspunderii pe sistemul Pro Democratia este
Premierul Tariceanu a reluat tema votului uninominal, la sfarsitul saptamanii trecute, la Horezu. El a declarat ca nu are o problema cu tipul de vot uninominal propus de presedintele Basescu si ca asumarea raspunderii pe sistemul Pro Democratia este o masura de rezerva pentru ca-si doreste in aceeasi masura ca seful statului acest tip de scrutin. Tariceanu a negat ca s-ar afla intr-o competitie cu seful statului in chestiunea uninominalului, dar a sustinut ca, personal, a facut mai mult, prin asumarea raspunderii, decat Basescu pentru introducerea acestuia. „In 25 noiembrie, eu nu am o confruntare electorala“, a precizat prim-ministrul. El a subliniat ca vrea un sistem uninominal care sa asigure o reprezentare a tuturor optiunilor politice ale romanilor in Parlament. Tema uninominalului a fost abordata si de ministrul Eugen Nicolaescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.