Nationala de rugby a Rusiei a castigat cu 22-12 meciul de ieri cu Romania. Oaspetii au fost nevoiti sa joace in ghete de fotbal, dupa ce le-au fost furate incaltarile la Bucuresti.

Rugby-stii rusi nu vor uita atat de usor deplasarea de la Bucuresti. Scorul partidei cu Romania, din Cupa Europeana a Natiunilor, este putin important in comparatie cu experienta pe care au trait-o in tara noastra. Miercuri dimineata, noua sportivi ex-sovietici au observat ca le disparusera ghetele puse la uscat. Din cate se pare, a fost vorba despre un furt, desi s-a spus ca incaltarile au fost adunate de femeia de serviciu a hotelului si... arse. Federatia Romana de Rugby a pus la dispozitia adversarilor noua perechi de ghete, dar acestia le-au refuzat, motivand sunt de o calitate indoielnica. Rusii au iesit la cumparaturi in Bucuresti in incercarea de a-si gasi ghete noi, dar nu au avut succes. Au fost nevoiti sa isi cumpere ghete de fotbal, carora le-au pus crampoane caracteristice celor de rubgy.

Despre meciul propriu- zis trebuie spus ca el a avut un inceput echilibrat, cu actiuni pe inaintare de ambele parti. Romania a deschis scorul prin lovitura lui Dum brava, care a majorat apoi avantajul la 6-0.