O tanara de 18 ani, din Targoviste, a sarit, vineri, de la etajul doi al unui bloc, dupa ce a fost sechestrata intr-o garsoniera si obligata sa se prostitueze. O patrula a Politiei Targoviste a fost sesizata de mai multi cetateni ca au vazut cum o f
O tanara de 18 ani, din Targoviste, a sarit, vineri, de la etajul doi al unui bloc, dupa ce a fost sechestrata intr-o garsoniera si obligata sa se prostitueze. O patrula a Politiei Targoviste a fost sesizata de mai multi cetateni ca au vazut cum o fata a sarit de la etajul doi dintr-un bloc de garsoniere din zona Pavcom si a fugit pe o strada laturalnica. Politistii au scotocit zonaA crezand ca au de-a face cu un hot. Au gasit-o relativ repede. Ea are 18 ani, este din comuna Finta si se numeste Ionela Radu.

Tanara nu a suferit leziuni, dar a declarat politistilor ca a fost tinuta inchisa intr-o garsoniera impreuna cu o prietena, fiind obligate sa se prostitueze de catre Cornel Rotaru, de 28 de ani, din Targoviste. Oamenii legii au mers in garsoniera si au gasit-o si pe cea de-a doua tanara, care era ascunsa sub chiuveta. Aceasta se numeste Ioana Stan, are 18 ani si este din judetul Calarasi. Ea era data in urmarire de pe 12.10.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.