Trebuie sa luptati cu propria intensitate a sentimentelor si sa proiectati propriile probleme asupra altora. Sunteti puternic sentimentali si pasionali. Iubiti viata si cautati pacea chiar in mijlocul furtunii. Nu acceptati retragerea ca pe o forma de a va gasi echilibrul. Trebuie sa va implicati mai mult in actiuni sociale, sa ajutati oamenii, sa va bazati pe evenimente in care sacrificiul este important. Sunteti pregatiti sa faceti schimbarile care trebuie, dar nu veti reusi acest lucru daca ingrijorarea dumneavoastra in legatura cu ceea ce gandesc altii despre dumneavoastra va fi permanenta. Aceasta situatie este cea care va impiedica sa luati in piept fraiele vietii, sa detineti controlul absolut asupra propriei vieti. Preocuparea exagerata pentru destinele celorlalti va impiedica sa luati orice initiativa. De cele mai multe ori, se ajunge la niste sentimente de tensiune in interior, al caror rezultat este exploziv, o izbucnire care ar fi putut fi prevenita. Sunteti foarte intuitivi, dar trebuie sa va gasiti pacea interioara si sa nu va subestimati. Puteti sa le faceti cu succes pe amandoua. Implinirea adevarata este departe de egoism.

Berbec
Sunteti preocupati sa descoperiti ce sta la baza slabiciunilor omenesti, de ce oamenii din jurul dumneavoastra procedeaza asa, de ce iau decizii pe baza sensibilitatii si romantismului lor. Asadar, trebuie sa va gasiti un mediu inconjurator potrivit in care sa meditati si sa va lasati imaginatia sa zboare. Anumite esecuri va dezorganizeaza complet, de aceea ar trebui sa adoptati o atitudine mai ofensiva. Nu respingeti cu incapatanare adevarata fata a lucrurilor si nu recurgeti la tactici subversive pentru a afla ce vor oamenii cu adevarat de la dumneavoastra.

Taur
Va extindeti rapid toate activitatile, deoarece vi se pare ca v-ati plafonat. Puteti deveni usor dezagreabil anumitor persoane si va puteti baga in lucruri care va depasesc atributiile. Nu insistati sa-i convingeti pe ceilalti ca aveti dreptate, nu este de datoria dumneavoastra sa faceti acest lucru. Mult mai simplu ar fi sa se convinga singuri vazand rezultatele tuturor actiunilor initiate de dumneavoastra. Priviti viata ca pe o problema politica si nu insistati sa schimbati ceea ce este evident ca nu poate fi schimbat.

Gemeni
Va aflati intr-o pozitie privilegiata, deoarece astazi toata lumea pare sa va faca poftele. Ati actionat conform principiului „noblesse oblige” si veti observa ca acum totul se intoarce in favoarea dumneavoastra. Vi se micsoreaza in schimb capacitatea de rabdare si vi se pare ca ar fi mult mai la indemana sa grabiti anumite lucruri. Daca doriti sa plecati intr-o calatorie trebuie sa va inarmati cu mult calm, deoarece exista posibilitatea de a aparea numeroase situatii neprevazute. Nu riscati doar de dragul aventurii, cumpaniti bine inainte sa va aventurati!

Rac
Cu cat veti fi mai incapatanati, cu atat va veti avea mai mult de suferit. Puteti fi singuri in proiectele dumneavoastra, va puteti agita de unul singur. Toate acestea va consuma foarte multa energie si mai mult decat atat va aduc in pragul disperarii. Vi se pare ca aveti o existenta instabila, si desi acest lucru nu ar trebui sa va deranjeze, totusi nu stiti cum sa redresati totul in cel mai scurt timp. Va impuneti printr-un talent personal remarcabil.

Leu
Iubiti persoanele care va ofera senzatia de libertate si de iubire, cei care va dau un sentiment de multumire si de tandrete fara sa ceara nimic in schimb. Veti trata cu multa diplomatie relatiile care va aduc tensiuni si chiar s-ar putea sa dezamorsati un conflict mai vechi.