A fost supranumita Privighetoarea muzicii usoare romanesti. O femeie tenace, o voce dramatica. Mirabela Dauer.

Traieste intens, canta cu pasiune, iarta repede. Iubeste oamenii. Cea mai mare bucurie a vietii sale, asa cum marturiseste, est
A fost supranumita Privighetoarea muzicii usoare romanesti. O femeie tenace, o voce dramatica. Mirabela Dauer.

Traieste intens, canta cu pasiune, iarta repede. Iubeste oamenii. Cea mai mare bucurie a vietii sale, asa cum marturiseste, este aceea de a darui. Cel mai bine stie sa bucure sufletul oamenilor prin cantec. Isi mai spune "profitoare". "Am profitat de sentimentele oamenilor." Adicaa€¦ i-a facut sa planga ascultand cantecele sale. Profitul ei - multumirea sufleteasca.

Iubeste cu pasiune si canta iubirea in toate melodiile sale.

"Te-astept sa vii", "De ce nu-mi spui ca ma iubesti", "Nu stiam ca ma iubesti si tu" sunt cateva dintre declaratiile sale de dragoste.

"Te-astept sa vii" a fost al doilea imn al Romaniei.

Veniti! Privighetoarea canta!

Povestea Mirabelei Dauera€¦ spusa de ea, dar si de cei mai buni prieteni ai sai.

O Editie de Colectie pentru suflete calde.

"Sunt o persoana careia Dumnezeu i-a dat acest har, glasul, asa cum fiecaruia i-a dat ceva. Nu ma consider o vedeta. Poate o femeie care bucura sufletele oamenilor cu ceva. Si poate trebuia sa fac si eu ceva pe pamantul asta. Asta a fost menirea mea pe lumea asta, sa fiu de rasul lumiia€¦" Saua€¦ de aplauza lumii, am spune noi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.