Doua goluri, doi fani batuti mar, alte scandaluri in tribune, cu jandarmii, dar si numeroase acuzatii aduse arbitrilor, acestea au fost ingredientele partidei dintre Universitatea si Dinamo.

Confruntarea desfasurata sambata seara pe stadi
Doua goluri, doi fani batuti mar, alte scandaluri in tribune, cu jandarmii, dar si numeroase acuzatii aduse arbitrilor, acestea au fost ingredientele partidei dintre Universitatea si Dinamo.

Confruntarea desfasurata sambata seara pe stadionul „Ion Oblemenco”, dintre Universitatea Craiova si Dinamo, a oferit un spectacol total pe teren si evenimente nedorite in tribune si chiar in afara arenei. Inceputul a fost in gara din Craiova, unde suporterii dinamovisti au fost „primiti” cu pietre de fanii din Banie. Aceste actiuni s-au soldat cu trimiterea la Spitalul de Urgenta nr. 1 din Craiova a doi sustinatori ai „cainilor rosii”. Galeria dinamovista a fost atacata de olteni atat pe drumul spre stadionul “Ion Oblemenco”, cat si in incinta lui. Pana la inceputul propriu-zis al meciului nu s-au consemnat alte evenimente deosebite. Era abia minutul 2 al partidei si din sectorul suporterilor bucuresteni a fost aruncata o petarda spre tribuna I. Totodata, in minutul 20, cei 1.000 de fani ai oaspetilor au aprins doua torte pe care le-au aruncat spre sectorul craiovenilor. Acestia nu au stat prea mult pe ganduri si au aruncat tortele inapoi spre dinamovisti, moment in care jandarmii au intervenit in forta, potolin-
du-i pe fanii celor doua grupari. Stadionul „a luat foc” in minutul 30, cand „centralul” Tiberiu Lajos nu a acordat doua lovituri de la 11 metri in favoarea Universitatii la henturile comise de Danciulescu si C. Munteanu, in doua faze succesive. Pana la final, in tribune nu s-au mai inregistrat incidente, craiovenii incurajandu-si favoritii, iar dinamovistii privind deznadajduiti cum echipa lor a fost aproape de a pierde in Cetatea Banilor. Dupa terminarea meciului, galeria dinamovista a fost evacuata fara a exista alte incidente. Au avut insa de suferit Cristi Borcea si Vasile Turcu, ambii plecand de la stadion in dubele Jandarmeriei.

Mititelu: 'Contra dinamovistilor jucam mereu 11 contra 14>>


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.