Unul dintre suporterii echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Aurel Raileanu, a intrat in Guinness Book datorita abilitatilor sale neobisnuite de a tine „lipite“ orice obiecte metalice pe piept si fata, care au fost testate intr-un laborato
Unul dintre suporterii echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Aurel Raileanu, a intrat in Guinness Book datorita abilitatilor sale neobisnuite de a tine „lipite“ orice obiecte metalice pe piept si fata, care au fost testate intr-un laborator din Anglia. Conform editiei de ieri a cotidianului The Sun, care a publicat un amplu material, ilustrat si cu fotografii despre bucuresteanul in varsta de 40 de ani, pe care l-a numit „Magnetul uman“, Raileanu a acceptat sa plece la Londra, la invitatia tabloidului britanic.

In urma testelor facute la Colegiul Imperia din Londra, profesorul Russell Cowburn a declarat, pentru The Sun: „Tipul de forta necesara pentru lipirea unei linguri pe pieptul lui Aurel, asa cum mi-a aratat ca poate face, ar trebui sa fie intre 100 si 1.000 de ori mai puternica decat campul magnetic al pamantului. Cu aparatele folosite nu am detectat nimic anormal in privinta campului magnetic, dar abilitatile lui pot fi generate chimic sau de ceva existent in pielea sau muschii lui“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.