Primul ministru Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata, la Horezu - Valcea, ca anumite categorii de salariati vor sa fenteze Guvernul si legea si sa castige mai mult, transmite corespondentul NewsIn. Intrebat daca Guvernul va lua pozitie in priv
Primul ministru Calin Popescu Tariceanu a declarat sambata, la Horezu - Valcea, ca anumite categorii de salariati vor sa fenteze Guvernul si legea si sa castige mai mult, transmite corespondentul NewsIn. Intrebat daca Guvernul va lua pozitie in privinta restantelor salariale ale politistilor, Tariceanu a spus ca sunt o serie de beneficii salariale care, din anumite considerente, „nu pot fi acordate“. „Ele reprezinta, mai curand, o smecherie de a majora, in mod mascat, salariile. Noi am decis ca, in ultimii ani, sa majoram consistent salariile“, a declarat premierul. Calin Popescu Tariceanu a tinut sa precizeze ca, din punctul sau vedere, „este treaba ministrului de interne sa rezolve aceasta chestiune“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.