Constantin Ghita este un om simplu, de 40 de ani, din satul doljean Godeni. Ii place sa i se spuna Kostinel. A fost casatorit o vreme cu o fata din Bucuresti, pe care insa s-a vazut nevoit sa o paraseasca dupa ce aceasta s-a imbolnavit. A revenit in
Constantin Ghita este un om simplu, de 40 de ani, din satul doljean Godeni. Ii place sa i se spuna Kostinel. A fost casatorit o vreme cu o fata din Bucuresti, pe care insa s-a vazut nevoit sa o paraseasca dupa ce aceasta s-a imbolnavit. A revenit in locurile natale, dar aici nu a avut noroc in dragoste. Pentru ca in sat nu si-a gasit jumatatea, Ghita a inceput sa corespondeze si sa ceara ajutor agentiilor matrimoniale din tara. Ca sa fie sigur ca ravasele sale vor avea succes, Kostinel a avut grija sa scoata in evidenta faptul ca este dotat financiar, dar si sexual: „Sunt dotat sexual cu diametrul de 17 centimetri si grosime de opt centimetri printr-o operatie cam complicata, dar am reusit si m-a costat vreo 10 milioane de lei plus ce am carat la medici - branza, carne si oua”.

Kostinel cauta pentru sex doamne inteligente

Olteanul nu este pretentios in privinta celei care va binevoi sa raspunda. Barbatul spune ca femeia care ii va fi alaturi trebuie sa fie harnica si gospodina, dar s-ar multumi sa faca el toata treaba in gospodarie daca f emeia care va vrea sa-si uneasca destinul cu al sau va dovedi calitati deosebite in pat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.