Neputinta clasei politice de a gasi o strategie de guvernare pe termen lung, in care stafeta marilor principii nationale sa fie preluata si in cazul alternantei la putere, a facut ca omul simplu, scarbit de vascozitatea si meschinaria prin care cei
Neputinta clasei politice de a gasi o strategie de guvernare pe termen lung, in care stafeta marilor principii nationale sa fie preluata si in cazul alternantei la putere, a facut ca omul simplu, scarbit de vascozitatea si meschinaria prin care cei alesi isi vad doar propriile interese, sa aleaga drumul lung al exilului. Si totusi, ajunsi acolo, prin Spania, Italia, Franta, au gasit de cuviinta sa trimita in tara, anual, aproape 3 miliarde de euro, bani fara de care cresterea economica mult-trambitata de Nastase si apoi de Tariceanu nu ar mai fi fost posibila. Sa ne amintim ca la atentatele de la Madrid au murit romani care mergeau la munca! Azi, odiosul incident, al carui calau s-a nimerit sa fie un tigan fara capatai, arunca asupra comunitatilor de romani din Europa un stigmat nemeritat. Politicienii europeni vor gasi foarte ieftina si eficienta o campanie electorala bazata pe expulzarile tapilor ispasitori.

Tabloul romanului in lume este alterat cu buna-stiinta de cei care nu doresc o Romanie puternica in UE si NATO.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.