Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au amanat, ieri, pentru 14 decembrie, judecarea apelului declarat atat de Miron Cozma, cat si de Ministerul Economiei si Finantelor, in dosarul in care fostul lider al minerilor a cerut despagubiri statului roman
Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au amanat, ieri, pentru 14 decembrie, judecarea apelului declarat atat de Miron Cozma, cat si de Ministerul Economiei si Finantelor, in dosarul in care fostul lider al minerilor a cerut despagubiri statului roman pentru zilele in care a fost tinut ilegal in arest. La primul termen de judecata al apelului, cel supranumit „Luceafarul Huilei“ a cerut un termen pentru a-si angaja un aparator. Intrebat de instanta cum isi motiveaza cererea de amanare in vederea angajarii unui aparator si mai ales de ce nu a facut-o pana la termenul de judecata, Miron Cozma a raspuns judecatorilor ca „sunt mai multe considerente“, printre care si unele de natura materiala.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.