Nu refuzati celorlalti ceea ce simtiti dumneavoastra ca nu puteti avea. Toti aveti nevoie de acele sentimente placute cand sunteti recunoscuti ca valoare de catre cineva. Nu retezati relatiile cu anumite persoane, pentru ca in timp ar putea fi esentiale pentru existenta dumneavoastra. Pe masura ce va veti schimba atitudinile care v-au tras inapoi pana acum, veti afla cat de adevarat este ca oamenii ne accepta pentru propria noastra valoare. Cand arati ca pui pret pe valoarea ta si pe opiniile tale, vei vedea ca si ceilalti te vor privi cu alti ochi. Evitati oamenii care doresc sa va faca sa va simtiti prost doar pentru ca ei au avut anumite esecuri! Nu va simtiti jigniti sau la pamant daca cineva se ofera sa va ajute, oferiti dragoste si apreciere chiar si celor care nu va ies in intampinare cu o atitudine prea prietenoasa. Daca sacrificiile de sine sunt facute intr-un mod voluntar, atunci, apreciind corect tot ceea ce implica, pot duce la sentimente de implinire in viata. De orice calitati va puteti folosi fie in mod negativ, fie in mod pozitiv. Agresiunea poate fi folosita si in scopuri bune, pentru a va implini un scop legitim, sau folosita rau atunci cand s e intoarce impotriva celorlalti.

Berbec
Ati inceput un adevarat proces de ascensiune profesionala, dezvoltare interioara si totul se pare ca are un scop. Incercati sa punctati mai mult acele lucruri care va intereseaza cu adevarat,deoarece s-ar putea ca anumite persoane sa nu le identifice corect. Energia pe care o aveti trebuie sa aiba directie. Simtiti nevoia sa fiti pe un teren solid, iar daca viata sau conjunctura nu este pe masura asteptarilor va enervati sau deveniti foarte irascibili. Recunoasteti ca au existat si multe actiuni gresite in trecut ale caror ponoase le trageti.

Taur
In relatia dumneavoastra de dragoste sentimentele sunt puternice, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va neglijati prietenii. Sunteti un punct de atractie in randul prietenilor, dar cu siguranta nu mai vedeti lucrurile chiar asa acum. S-ar putea sa fiti orbiti de sentimente, sa va faceti anumite scenarii in cap, scenarii care nu au nicio legatura cu realitatea si care din pacate va pot izola de cei din jur. Nu renuntati la viata de pana acum de dragul unei idile, ci incercati sa o inserati firesc in viata dumneavoastra! Este loc pentru toata lumea si astfel veti fi si dumneavoastra multumiti cu adevarat.

Gemeni
Exista pericolul ca din prea mult orgoliu sa nu va aratati sentimentele. Nu exagerati importanta anumitor momente din trecut, nu dati curs resentimentelor, ci incercati sa adoptati o atitudine cat mai docila si cat mai fireasca. Detasarea va va salva de la multe neplaceri astazi si maine. Nimanui nu-i place sa fie mereu criticat, asa ca nu insistati in a va insulta partenerul prea mult. Veti constata ca prieteniile sunt greu de mentinut intacte si ca daca nu le veti cultiva puteti pierde ceva ce ati castigat in timp foarte greu.

Rac
Nu folositi sarcasmul drept arma si incercati sa treceti mai usor peste prejudiciile care vi s-au adus de-a lungul timpului. Sunteti insa foarte rezistenti si rabdatori si va place sa faceti torul metodic. Va place confortul, tendinta care se poate transforma in lene. Pot exista anumite probleme cu gatul si glanda tiroida. Exista tendinta de a acumula tensiuni la ceafa, asa incat cateva exercitii fizice vor fi de mare ajutor. La serviciu totul trebuie sa aiba un rezultat concret. Doriti sa vedeti ceva pozitiv, un lucru terminat, sa culegeti roadele muncii. Chiar daca este vorba doar de niste socoteli pe hartie.

Leu
Va irositi energia in efortul pe care il depuneti in rezolvarea detaliilor. Sunteti de parere ca stiti cel mai bine ce aveti de facut si nu ascultati sfaturile nimanui. Doriti sa acoperiti si munca celorlalti, uneori chiar cu pretul linistii dumneavoastra interioare.