Top-modelul Valentina Pelinel spune ca isi vede tot mai rar sotul, pe deputatul Cristian Boureanu, din cauza campaniei pentru alegerile europarlamen-tare in care politicianul este implicat. Boureanu parcurge sute de kilometri zilnic, vizitånd
Top-modelul Valentina Pelinel spune ca isi vede tot mai rar sotul, pe deputatul Cristian Boureanu, din cauza campaniei pentru alegerile europarlamen-tare in care politicianul este implicat. Boureanu parcurge sute de kilometri zilnic, vizitånd mai multe orase din tara, asa incåt ajunge sa-si vada sotia si fetita, in cel mai bun caz, seara.

De cand s-a dat startul campaniei pentru alegerile europarlamentare, Valentina Pelinel ne-a declarat ca abia isi mai vede sotul: “Este adevarat ca petrecem mai putin timp impreuna acum. Cristi este foarte ocupat, e plecat mai mereu, abia apuc sa-l vad. Merge in cate doua-trei orase intr-o zi, asa ca ne intalnim doar seara”. Valentina recunoaste ca situatia nu este ideala, dar spune ca este alaturi de sotul ei: “As fi absurda sa nu-l inteleg. E vorba de cariera lui. Si el ma sprijina pe mine in tot ce fac pe plan profesional, asa ca nu am cum sa nu-i fiu alaturi”. Valentina mai are de indurat lipsa sotului pana in 25 noiembrie, cand vor avea loc alegerile pentru Parlamentul European. In acest timp, top-modelul se ocupa de contractele de publicitate pe care le-a semnat cu diverse co mpanii straine. Recent, ea s-a intors din America, unde a filmat un nou clip pentru lantul de magazine Macy's, a carui imagine Valentina este de mai multi ani.

'Mi-a fost greu sa ma acomodez cu Ioana>>
In ce o priveste pe Ioana, fiica din prima casatorie a lui Cristian Boureanu, Valentina spune ca i-a fost destul de dificil sa se acomodeze cu rolul de mamica.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.