Pentru e recupera cheltuielile de spitalizare, conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Slatina a dat in judecata peste 700 de persoane care, in urma cu ceva timp, au primit ingrijiri medicale de la unitatea sanitara mentionata. Juristul SJU Slatin
Pentru e recupera cheltuielile de spitalizare, conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Slatina a dat in judecata peste 700 de persoane care, in urma cu ceva timp, au primit ingrijiri medicale de la unitatea sanitara mentionata. Juristul SJU Slatina, Octavian Iana, a declarat ca a actionat in instanta fosti pacienti, victime ale accidentelor de circulatie sau ale unor agresiuni, pentru a recupera cheltuielile de judecata, deoarece nu au platit atunci cand au fost somati. Spitalul Judetean de Urgenta Slatina a primit de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Olt o lista cu aproape 1.000 de persoane care au primit ingrijiri medicale in aceasta unitate, in intervalul 2004-2007, ca urmare a unor accidente rutiere sau agresiuni, in vederea recuperarii cheltuielilor de spitalizare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.