In cadrul initiativei “The Friendship Tour III”, AS de Hohenzollern - Veringen, Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, s-a aflat zilele trecute in orasul Detroit, statul Michigan. “The Friendship Tour”- Turneul Prieteni
In cadrul initiativei “The Friendship Tour III”, AS de Hohenzollern - Veringen, Reprezentant Special al Guvernului Romaniei, s-a aflat zilele trecute in orasul Detroit, statul Michigan. “The Friendship Tour”- Turneul Prieteniei, este o initiativa menita sa sprijine, de o maniera durabila si cuprinzatoare, interesele majore ale Romaniei. Intins pe o durata de mai multi ani, proiectul are ca scop incurajarea, promovarea si sustinerea parteneriatului economic, educational si cultural in fiecare dintre Statele Unite ale Americii. Cu ocazia „Friendship Tour III”, AS Principele Radu a participat la o serie de evenimente care au debutat, cu o intalnire cu reprezentanti ai Companiei “Walbridge Aldinger”, al carei presedinte, domnul John Rakolta, Jr., este in prezent si Consulul Onorific al Romaniei la Detroit. In continuare, Reprezentantul Special al Guvernului Romaniei a participat la o reuniune desfasurata in cadrul Muzeului National “Tuskegee Airmen” unde, in prezenta generalului de brigada Richard Elliot, Fortele Aeriene Michigan, i-a fost inmanat inaltul simbol „The Spirit of Detroit”. T ot in cadrul manifestarilor de aici, AS Principele Radu a vizitat saloanele muzeului, curtea acestuia, odinioara Fort Wayne, si a asistat la o repunere in scena a vechilor traditii militare americane specifice.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.