Cristina Rus se afla in negocieri cu organizatori de concerte din Spania pentru a sutine cateva spectacole in discoteci. Cum in strainatate onorariile sunt aproape duble fata de cele din Romania, artista s-ar putea alege cu o recompensa frumusica, c
Cristina Rus se afla in negocieri cu organizatori de concerte din Spania pentru a sutine cateva spectacole in discoteci. Cum in strainatate onorariile sunt aproape duble fata de cele din Romania, artista s-ar putea alege cu o recompensa frumusica, ce se ridica la suma de 2.000 de euro. In acelasi timp insa, artista nu vrea sa piarda nici contractele din tara : “Inca sunt in negocieri cu cei din Spania pentru a sutine niste recitaluri in discotecile de acolo. Totul este aproape gata, singura problema fiind data. Trebuia sa cant intre 4 si 6 octombrie, insa este imposibil, pentru ca atunci am programate spectacole in tara. Probabil o sa decalam cateva zile totul, intr-o perioada cand voi fi mai libera, ca sa nu pierd nici cantarile de aici”, ne-a declarat Cristina.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.