Chiar daca are 48 de ani, familie si doi copii destul de mari, Marcel Pavel este un student eminent care nu lipseste de la nici un curs. Cantaretul studiaza, la zi, canto clasic la Conservatorul “Ciprian Porumbescu” din Bucuresti, in anu
Chiar daca are 48 de ani, familie si doi copii destul de mari, Marcel Pavel este un student eminent care nu lipseste de la nici un curs. Cantaretul studiaza, la zi, canto clasic la Conservatorul “Ciprian Porumbescu” din Bucuresti, in anul al doilea si vrea cu tot dinadinsul sa termine cu medie mare si anul acesta. Chiar ieri l-am surprins pe artist in recreatie, inarmat cu pixuri si coli de scris, inaintea unei lucrari de control la pedagogie, inaintea careia avea emotiile specifice unui elev de scoala primara. “Imi place mult sa studiez, chiar daca este foarte greu. Incerc sa ajung in fiecare zi la scoala, dar nu imi iese intotdeauna.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.