Guvernul de la Roma s-a reunit de urgenta miercuri seara pentru a discuta problema infractorilor romani din Italia. In urma discutiilor, Executivul a decis ca imigrantii infractori sa fie expulzati. Reuniunea are loc dupa un nou caz socant de crima,
Guvernul de la Roma s-a reunit de urgenta miercuri seara pentru a discuta problema infractorilor romani din Italia. In urma discutiilor, Executivul a decis ca imigrantii infractori sa fie expulzati. Reuniunea are loc dupa un nou caz socant de crima, care ar fi fost comisa de un imigrant roman de numai 24 de ani la Roma. Presa italiana scrie ca romanul a sechestrat o italianca, intr-o locatie de la periferia Romei. In urma tratamentelor inumane la care a fost supusa, femeia a murit la spital.

Tariceanu a trimis o echipa de experti la Roma

Prim-ministrul, Calin Popescu-Tariceanu, a avut miercuri seara o convorbire telefonica cu omologul sau italian, Romano Prodi, in cursul careia si-a exprimat consternarea si profundul regret fata de actul criminal comis in seara zilei de 30 octombrie la periferia Romei, al carui presupus autor ar fi un cetatean roman.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.