Judecatoria Galati a amanat, ieri, pentru 5 decembrie, discutiile pe fond in dosarul “Motorock”, din lipsa de aparare pentru Anton Balciog si Vasile Ivascu, reprezentantii clubului care a organizat, in toamna anului trecut, festivalul de
Judecatoria Galati a amanat, ieri, pentru 5 decembrie, discutiile pe fond in dosarul “Motorock”, din lipsa de aparare pentru Anton Balciog si Vasile Ivascu, reprezentantii clubului care a organizat, in toamna anului trecut, festivalul de motociclism in timpul caruia o fetita a fost accidentata mortal de o motocicleta scapata de sub control. La primul termen al procesului, care a avut loc ieri, pe rolul Judecatoriei Galati, cei doi au solicitat un nou termen pentru a-si putea angaja un avocat. La iesirea din sala de judecata, atat tatal fetitei care si-a pierdut viata, cat si motociclistul al carui bolid scapat de sub control a dus la producerea tragediei au declarat ca primarul orasului Galati ar trebui sa se numere printre inculpati. In dosarul asta trebuia inculpat si primarul care a dat aprobarea. Vreau sa-l dau in judecata si sper sa gasesc dreptate“, a declarat, la iesirea din sala de judecata, Claudiu Stoica, tatal fetitei ucise.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.