Cosmin Lazaroiu (foto), cel care l-a ucis pe tanarul craiovean Leontin Bebu, nu a recunoscut ca si-a transat victima. Procurorul Crenguta Lionte, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, a declarat ieri ca anchetatorii trebui
Cosmin Lazaroiu (foto), cel care l-a ucis pe tanarul craiovean Leontin Bebu, nu a recunoscut ca si-a transat victima. Procurorul Crenguta Lionte, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, a declarat ieri ca anchetatorii trebuie sa gaseasca alte probe pentru a demonstra faptul ca, dupa crima, tanarul Cosmin Lazaroiu l-a transat pe craioveanul Ion Leontin Bebu. Si asta pentru ca acuzatul nu recunoaste acest fapt.

Agentul de paza de la Penitenciarul Pelendava din Craiova, Cosmin Lazaroiu, nu a spus nimic pana la ora actuala despre cum l-a ucis pe prietenul sau, Leontin Bebu. Desi si-a recunoscut fapta, nimeni nu stie cum au decurs lucrurile. „Lazaroiu nu a vorbit deloc pana acum despre modalitatea in care a comis crima. Acesta a recunoscut doar ca el este autorul. Poate ca deocamdata nu vrea sa vorbeasca despre acest fapt. Procurorii continua ancheta si trebuie sa gaseasca alte probe pentru a demonstra ca Lazaroiu l-a transat pe Ion Leontin Bebu dupa ce a comis crima.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.