Dansatorul si coregraful Joaquin Cortes va sustine, pe data de 19 decembrie,  la Sala Palatului din Bucuresti, un spectacol de flamenco intitulat “Zapatos Blancos”. Organizatorii spun ca este vorba de cel mai nou proiect al coregraf
Dansatorul si coregraful Joaquin Cortes va sustine, pe data de 19 decembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, un spectacol de flamenco intitulat “Zapatos Blancos”. Organizatorii spun ca este vorba de cel mai nou proiect al coregrafului, prezentat in premiera in Europa, iar pretul biletelor urmeaza sa se stabileasca. Joaquin Cortes (38) a mai fost la Bucuresti in iunie 2006, cand a prezentat, tot la Sala Palatului, cu casa inchisa, spectacolul “Mi Soledad”. Cortes este considerat unul dintre cei mai mari dansatori de flamenco din lume. A studiat dansul clasic de la varsta de 12 ani, afirmandu-se ca solist al Baletului National Spaniol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.