Actionati in vederea obtinerii de castig banesc si de bunuri. Aveti spirit de initiativa, energie, dar si impulsivitate in domeniul achizitiilor materiale. Sunteti dornici sa va conduceti propriile afaceri, competitivi  si apti sa depasiti conc
Actionati in vederea obtinerii de castig banesc si de bunuri. Aveti spirit de initiativa, energie, dar si impulsivitate in domeniul achizitiilor materiale. Sunteti dornici sa va conduceti propriile afaceri, competitivi si apti sa depasiti concurenta. Puteti actiona nestavilit si fara prea multe scupule, calcand in picioare drepturile si sentimentele celorlalti. Tendinta catre competitie va face sa cautati recunoasterea si admiratia propriilor acte. Exista dorinta pentru libertate si opozitie fata de amestecul altora. Cumpaniti bine inainte de a actiona! Pozitiile planetare confera atractie pentru sport. Veti lupta sa va protejati proprietatea personala, devenind indignati cand altii iau ce nu li se cuvine. Pe de alta parte puteti darui bunuri si bani pentru a face impresie buna. In anumite cazuri pot exista certuri aprige legate de bani, sau actiuni necinstite desfasurate pentru a obtine ceva material ori pentru a va satisface poftele.
Sunteti priceputi, indemanatici in ceea ce priveste aparatura si masinariile. Se recomanda mare atentie in semnarea oricaror acte si in vehicularea cuvintelor, deoarece puteti fi gresit intelesi, mai ales de cat re cei apropiati!



Berbec
Nu dati amploare conflictelor cu parintii! Atitudinea ar trebui sa fie astazi rezervata, impaciuitoare, sa va concentrati pe serviciile aduse celorlalti si nu pe ceea ce primiti. Aveti nevoie sa va sporiti autocontrolul emotional pentru a obtine armonie casnica.
Va este necesar un efort de vointa pentru a va desprinde de conditionarile familiale si pentru a va crea obiective proprii care sa va dea siguranta. Chiar daca sunteti timizi in exterior, puteti fi foarte dominatori acasa.

Taur
Sunteti persoana care starneste discutii si uneori dezaprobare sociala vehementa din cauza comportamentului. Evitati relatiile extraconjugale, scandalurile legate de comportamentul sexual, instabilitatea, cat si persoanele care au astfel de preocupari. Mai bine zis, anturajul este cel care va atrage in astfel de curse periculoase. Invatati sa spuneti nu, atunci cand preocuparile dumneavoastra nu coincid cu preocuparile celorlalti. Chiar daca atrageti atentia in mod deosebit, nu periclitati propria relatie stabila de cuplu.

Gemeni
Aspectele zilei aduc originalitate si inventivitate in munca. Puteti fi insa razvratiti pe o ordine deja stabilita, iar relatiile cu colegii pot fi dificile. Sunteti sensibili la conditiile de lucru, si nu puteti tolera supravegherea rigida. Va puteti angaja in tot felul de activitati de grup cu prietenii, existand multa stimulare mentala. Sunteti interesati in tot ceea ce inseamna nou, fie ca este vorba de noi tehnici de educatie sau de vindecare, in diverse experimente. Poate exista posibilitatea unei schimbari in cadrul serviciului.

Rac
Sunteti dominati de neconventionalism in relatia de cuplu. Va doriti mult mai mult de la partener, fie sa va faca o surpriza, fie sa aiba mai multe realizari sau pur si simplu sa plecati din oras. O calatorie va poate aduce un cerc de cunostinte cu care vi se pare ca nu va puteti acomoda. Va atasati de o persoana excentrica, cu calitati iesite din comun. Puteti sa va schimbati brusc atitudinea, sa surprindeti apropiatii, motiv pentru care oamenii va vor privi cu o oarecare rezerva.

Leu
Munciti cat zece, aveti sentimentul ca puteti muta si muntii, insa sfatul nostru este sa va ocupati putin mai mult de multumirea sufleteasca.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.