Dintr-un banner urias, ma urmareste figura neutra a dlui Daniel Daianu. „E.U. promovez Romånia. Tu?“, scrie pe banner. Eu n-o sa-l promovez pe dl Daianu la europarlamentare, pentru ca nu ma reprezinta. Toata cariera dumisale at&ari
Dintr-un banner urias, ma urmareste figura neutra a dlui Daniel Daianu. „E.U. promovez Romånia. Tu?“, scrie pe banner. Eu n-o sa-l promovez pe dl Daianu la europarlamentare, pentru ca nu ma reprezinta. Toata cariera dumisale atårna sub semnul nefast al neispravirii. Un mare sociolog a spus ca romånii sunt neispraviti, adica lasa lucrurile neterminate. Dl Daianu este prin excelenta romån, iar ca romån este un neispravit de mare isprava. N-a fost in stare sa fie nici securist, nici ministru.
In securitatea externa, unde a fost recrutat de pe bancile ASE si a activat ca analist economic, a rezistat abia doi ani. Am facut de cåteva ori in viata exercitii de admiratie fata de analistii serviciilor de informatii, care si-au executat treaba cu daruire, fara sa-mi lase impresia ca ar fi niste neispraviti. Recent, intr-o emisiune televizata, dl Daianu s-a scuzat ca a trecut prin securitate. Eu nu pot sa-l scuz, tocmai pentru ca n-a ramas analist påna la capat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.