Un copil de 12 ani din Resita a ajuns, ieri, in coma la Spitalul Judetean din Timisoara dupa ce fost batut, pe strada, de un adolescent de 16 ani care provine dintr-un centru de plasament si care i-a pradat apoi locuinta. Din primele cercetari s-a s
Un copil de 12 ani din Resita a ajuns, ieri, in coma la Spitalul Judetean din Timisoara dupa ce fost batut, pe strada, de un adolescent de 16 ani care provine dintr-un centru de plasament si care i-a pradat apoi locuinta. Din primele cercetari s-a stabilit ca baiatul de 12 ani s-ar fi certat, in fata blocului, cu cel de 16 ani. La un moment dat, acesta a inceput sa-l loveasca cu pumnii si picioarele, pana nu a mai miscat, dupa care i-a smuls cheia apartamentului de la gat si a intrat in casa. Acesta a furat un DVD player, o bratara de aur, CD-uri si o bicicleta. Parintii copilului batut au anuntat imediat politia cand s-au intors acasa si au vazut ca baiatul lor lipseste.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.