O noua bomba a fost declansata in paginile tabloidelor, a ziarelor de scandal si pe toate site-urile de divertisment unde orice individ poate trimite un clip video. A devenit, in numai doua zile, o isterie nationala si un subiect care se afla pe buz
O noua bomba a fost declansata in paginile tabloidelor, a ziarelor de scandal si pe toate site-urile de divertisment unde orice individ poate trimite un clip video. A devenit, in numai doua zile, o isterie nationala si un subiect care se afla pe buzele tuturor: Irinel Columbeanu a fost filmat in timp ce facea sex oral cu Monica.

La prima vedere, nu ar parea nimic iesit din comun: amandoi sunt acum majori, casatoriti, au prin urmare dreptul sa faca ce le trece prin cap. Problema este alta: totul s-a petrecut intr-un loc public, intr-un restaurant mai precis, sub privirile ospatarilor. Persoane mai mult decat publice, tinute sub lupa de tot poporul, sotii Columbeanu au iesit ca tot omul sa ia masa in oras, in-tr-o frumoasa zi de februarie, anul acesta. Au ales un restaurantul chinezesc, Dragon House din Piata Amzei, care s-a inchis intre timp. Dupa mai multe portii de globulete de pui sau pachetele de primavara, miliardarului i s-a facut pofta de iubit. Ca o sotie dragastoasa, Monica nu i-a putut refuza aceasta placere lui Iri, astfel ca l-a tratat cu ceva dulce. Cu ce anume, am urmarit cu totii in filmuletul de sapte minute care este postat pe mai to ate site-urile din Romania.

Monica: 'E ingrozitor, nu am ce declara!>>
Contactati de noi, protagonistii clipului XXX nu vor sa comenteze pe marginea acestui subiect. “Nu stiu sigur despre ce este vorba, nu am vazut clipul si nici nu ma intereseaza. Eu am lucruri mult mai importante de facut decat sa comentez astfel de mizerii”, ne-a declarat domnul Columbeanu. La randul ei, Monica ne-a spus ca toata grija ei se rasfrange asupra micutei Irina, si nu a prostiilor din presa de scandal. “Am hotarat cu Iri sa nu comentam acest lucru. Acum, cand credeam ca imi merge din ce in ce mai bine, apare asa ceva. E ingrozitor si nu am ce declara!”, a spus sotia miliardarului, pentru “Gardianul”. Le intelegem aceasta pozitie, dar nu putem intelege ce le-a trecut prin minte cand au facut asa ceva intr-un loc public.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.