Gigi si Giovanni Becali s-au impacat oficial la sfårsitul saptamånii trecute. Ce nu a reusit sa faca familia au reusit banii, cei doi avånd interesul comun ca Nicolae Dica si Dorin Goian sa se transfere, in iarna, la echipe din Occ
Gigi si Giovanni Becali s-au impacat oficial la sfårsitul saptamånii trecute. Ce nu a reusit sa faca familia au reusit banii, cei doi avånd interesul comun ca Nicolae Dica si Dorin Goian sa se transfere, in iarna, la echipe din Occident.

Gigi Becali si Giovanni Becali au pus capat unui razboi care dura de aproape sapte ani. Nimic nu parea ca verii sa apara prieteni in fata opiniei publice pana la sfarsitul saptamanii trecute. Doar rudele apropiate aflasera. Se stie cat de importanta este familia la machedoni. Iata, insa, ca interesele financiare au facut ca ei sa isi dea mana din nou in fata aparatelor de fotografiat. Sambata seara, Gigi Becali s-a dus la petrecerea data de Giovanni cu ocazia serbarii majoratului fiicei acestuia. Finantatorul Stelei si fostul procurator au stat de vorba cateva ore, semn ca securea razboiului fusese ingropata.

Gigi: 'Sångele apa nu se face!>>
Ziarul nostru a facut publica stirea marii impacari inca de pe data de 24 mai 2006, sub titlul „Giovanni si Gigi Becali au fumat 'pipa pacii>> dupa sase ani”. De atunci, cei doi veri nu si -au mai aruncat sageti otravite, ba, mai mult, fostul impresar facand, printr-o vorba buna pusa acolo unde trebuie, ca George Ogararu sa ajunga la Ajax Amsterdam pentru 3.000.000 de euro, dublu fata de pretul cerut de conducatorul gruparii din Ghencea. Decizie surprinzatoare, tinand cont ca jucatorii Stelei aveau interzis la transferurile in strainatate. La acea vreme, cei doi Becali doreau ca impacarea sa fie desecretizata dupa incheierea campionatului. Principalul motiv era acela ca Giovanni sprijinea din umbra pe Sportul Studentesc, iar Steaua era direct interesata de puncte pentru a castiga titlul de campioana. „Nu am fost suparat nici pe Giovanni, nici pe Victor. Din punctul meu de vedere, si maine as fi de acord sa ne impacam, numai sa fie si ei de acord. Suntem o familie si trebuie sa ramanem uniti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.