Internationalul roman Adrian Mutu nu a putut veni la inmormantarea celui care a fost Nicolae Dobrin, din cauza ca nu a fost lasat de antrenorii echipei sale de club, AC Fiorentina, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa vorbeasca la superlativ de Gas
Internationalul roman Adrian Mutu nu a putut veni la inmormantarea celui care a fost Nicolae Dobrin, din cauza ca nu a fost lasat de antrenorii echipei sale de club, AC Fiorentina, insa acest lucru nu l-a impiedicat sa vorbeasca la superlativ de Gascan in presa din Italia. „Imi plange sufletul. La fel ca toti copiii din Pitesti, si eu m-am apucat de fotbal fiind vrajit de Dobrin. Mi-am dorit mereu sa joc bine si sa-l fac sa fie mandru de mine. O sa-l iubesc mereu. A fost cel mai bun jucator, maestrul meu. Fotbalul-spectacol nu l-a inventat Ronaldinho, ci Dobrin cu 30 de ani inainte. In anii '70 il dorea toata lumea, chiar si Real Madrid. Dar regimul comunist condus de Ceausescu nu i-a permis sa paraseasca Romania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.