Directia Nationala Anticoruptie trebuie sa faca fata unui nou val de dosare. Vechi, nu noi. Aceleasi. Ca un bumerang, dosarele in care au fost anchetati, cu circul de rigoare, Nastase, Copos sau judecatoarea Andreea Ciuca se intorc la cei care le-au
Directia Nationala Anticoruptie trebuie sa faca fata unui nou val de dosare. Vechi, nu noi. Aceleasi. Ca un bumerang, dosarele in care au fost anchetati, cu circul de rigoare, Nastase, Copos sau judecatoarea Andreea Ciuca se intorc la cei care le-au trimis instantei. In pripa, ca nu degeaba s-au intors. In pripa si la comanda, ca daca-i ordin, cu placere. Ce, mai stam sa comentam? Facem, ca d-aia e comanda. Nu conteaza cum iese. Uite ca nu iese.
Ieri, instanta suprema a mai trimis un dosar inapoi la DNA. Pentru refacerea urmaririi penale. Niste vicii de procedura. Ca, in principal, pentru asta se plang toti inculpatii DNA. Rechizitorii semnate aiurea, de cine apuca, ordonante de retinere, date la plesneala, ce sa mai zic de interceptari, ca aici e groasa rau.

Eu ii sugerez (desi nu cred ca sunt singurul) lui Doru Tulus sa-si ia barbatia in piept.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.