Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va introduce, de anul viitor, un sistem bazat pe camere video pentru a verifica daca autovehiculele au lipit pe parbriz abtibildul care indica plata rovinietei, a declarat Mi
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) va introduce, de anul viitor, un sistem bazat pe camere video pentru a verifica daca autovehiculele au lipit pe parbriz abtibildul care indica plata rovinietei, a declarat Mihai Grecu, directorul general al CNADNR. “Trebuie sa existe un control riguros in trafic in ceea ce priveste detinerea de roviniete. Din 2008 va exista un sistem electronic care sa verifice fiecare masina, dupa sistemul existent in Ungaria. Vor exista niste camere video pe drumurile nationale, iar soferii vor fi verificati in mers”, a adaugat Grecu.

Potrivit acestuia, rovinieta pentru o zi nu este profitabila, in conditiile in care costul de productie este mai mare decat pretul cu care este comercializata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.