Presedintele Consiliului de Administratie   al clubului Dinamo, Nicolae Badea, a fost chemat, ieri, la Directia Nationala Anticoruptie in dosarul privitor la transferurile de fotbalisti suspectate a fi fost urmate de evaziune fiscala.
Presedintele Consiliului de Administratie al clubului Dinamo, Nicolae Badea, a fost chemat, ieri, la Directia Nationala Anticoruptie in dosarul privitor la transferurile de fotbalisti suspectate a fi fost urmate de evaziune fiscala.

Nicolae Badea a iesit din DNA dupa doua ore si nu a vrut sa faca nici un fel de declaratie jurnalistilor. Pana acum, din datele pe care le detinem reiese ca procurorii anticoruptie au efectuat 23 de cereri de comisie rogatorie, solicitand din strainatate informatii de la cluburi din care provin jucatorii transferati. In acest dosar a fost inceputa urmarirea penala “in rem” (cu autor necunoscut) pentru savarsirea infractiunii de evaziune fiscala. Nicolae Badea nu mai fusese audiat pana ieri.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.

9AM recomanda:

Vrei sa fii la curent cu cele mai importante stiri?
Urmareste-ne si pe Facebook

TI-A PLACUT ACEST ARTICOL?

Aboneaza-te la 9AM pentru a primi articole similare.

Sau
Aboneaza-te prin