Curtea de Apel Bucuresti a ramas, luni, in pronuntare cu privire la cererea de introducere in cauza a Guvernului Romaniei, formulata de avocata lui Vadim Tudor, in procesul in care acesta contesta decretul lui Traian Basescu prin care i s-a retras d
Curtea de Apel Bucuresti a ramas, luni, in pronuntare cu privire la cererea de introducere in cauza a Guvernului Romaniei, formulata de avocata lui Vadim Tudor, in procesul in care acesta contesta decretul lui Traian Basescu prin care i s-a retras decoratia Ordinul National „Steaua Romaniei“. Motivatia acestei decizii este ca instanta ar trebui sa vada daca se mai afla la momentul procesual in care se pot face precizari la actiunea de baza.

Cererea de introducere in cauza a Guvernului Romaniei a fost facuta de Vergilia Verdinas, avocata presedintelui PRM, in legatura cu intampinarea depusa in cauza de Administratia Prezidentiala si prin care s-a invocat exceptia inadmisibilitatii actiunii.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.