Odata cu intrarea in vigoare a orarului de iarna, compania TAROM a inaugurat noi curse de la Cluj si Sibiu catre Londra, Barcelona si Viena.

Purtatorul de cuvant al TAROM, Madalin Tudor, ne-a declarat ca odata cu intrarea in vigoarea orar
Odata cu intrarea in vigoare a orarului de iarna, compania TAROM a inaugurat noi curse de la Cluj si Sibiu catre Londra, Barcelona si Viena.

Purtatorul de cuvant al TAROM, Madalin Tudor, ne-a declarat ca odata cu intrarea in vigoarea orarului de iarna, pe 28 octombrie, s-au operat cateva modificari in programul de zbor al operatorului national aerian roman. „ In urma analizelor de piata efectuate, compania TAROM a decis introducerea acestor noi zboruri catre Marea Britanie, respectiv Spania, pentru a veni in sprijinul romanilor aflati in strainatate. Intentionam ca astfel sa raspundem unei concurente sporite pe piata din Romania, cauzata de sosirea unor noi companii in ultima perioada. Introducerea acestor noi zboruri vine pe fondul unor studii care au dus la introducerea si altor curse in premiera, cum ar fi Bacau- Roma, Bacau- Torino, Bucuresti- Torino sau Cluj- Madrid si Cluj- Bologna“, a explicat Madalin Tudor. Cursele vor pleca de pe aeroportul din Cluj pentru Londra (Aeroportul Gatwick) si Barcelona. „Reteaua de rute a companiei TAROM va fi extinsa in sezoul de iarna 2007, prin deschiderea de noi destinatii, cum ar fi Cl uj-Londra, pe aeroportul Gatwick. Din data de 3 decembrie vor exista doua curse pe saptamana, luni si vineri“, a spus Madalin Tudor. El a precizat ca din 24 noiembrie, TAROM va opera doua curse de la Cluj la Barcelona. „Cursele de la Cluj spre Barcelona vor pleca martea si sambata. De la Sibiu la Viena, de maine, vom opera trei curse pe saptamana, in zilele de luni, miercuri si duminica“, ne-a mai declarat Madalin Tudor.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.