Actrita Dita von Teese, fosta sotie a lui Marilyn Manson, a vandut un corset acoperit cu cristale si cu o codita din pene roz cu incredibila suma de 20.000 de dolari in cadrul unei licitatii anuale in interes caritabil, organizata de o firma de lenj
Actrita Dita von Teese, fosta sotie a lui Marilyn Manson, a vandut un corset acoperit cu cristale si cu o codita din pene roz cu incredibila suma de 20.000 de dolari in cadrul unei licitatii anuale in interes caritabil, organizata de o firma de lenjerie intima. La acelasi eveniment au mai fost scoase la vanzare corsete create de cantaretele Beyonce, Christina Aguillera si Gwen Stefani. In total s-au strans 120.000 de dolari, care au fost donati unei fundatii non-profit ale carei baze au fost puse de actorii Jane Kaczmarek si Bradley Whitford, care vinde haine donate de celebritati in folosul copiilor saraci. Actrita de cabaret in varsta de 25 de ani, Dita von Teese este renumita pentru faptul ca poarta corset in fiecare zi si ca se simte foarte confortabil in aceasta tinuta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.