Mirajul sacului de bani din Liga Campionilor i-a innebunit pe oficialii celor patru mari candidate la titlu, Steaua, Rapid, Dinamo si CFR Cluj. Bucurestenii simt pericolul venit din provincie, mai ales dupa victoria contestata obtinuta de ceferisti
Mirajul sacului de bani din Liga Campionilor i-a innebunit pe oficialii celor patru mari candidate la titlu, Steaua, Rapid, Dinamo si CFR Cluj. Bucurestenii simt pericolul venit din provincie, mai ales dupa victoria contestata obtinuta de ceferisti in Giulesti. Becali si Copos par decisi la orice sacrificiu, inclusiv la a plati arbitrii pentru a impiedica formatia lui Arpad Paszkany sa devina campioana. „In retur, vom incepe si noi sa dam bani la arbitri. Cåstiga cine e cel mai tare”, a amenintat Becali, in timp ce Copos i-a facut nenorociti pe fluierasi si asistenti. Actiunea stelisto-rapidista de mituire pare a avea acceptul dinamovistilor, cele trei forte urmånd a decide modalitatea concreta in care vor actiona.

Conflictele dintre Gigi Becali, George Copos si Cristi Borcea au fost trecute in plan secund. La ora actuala, mai importanta este eliminarea unuia dintre adversarii care pun in pericol suprematia Capitalei, CFR Cluj. Gruparea patronata de Arpad Pazkany a devenit tinta bucurestenilor dupa ce a castigat meciul de duminica seara, din Giulesti, cu ajutorul arbitrilor. Echipele obisnuite cu varful clasamentului, dar care acum se vad umilite de o formatie de provincie, au incheiat o alianta desi nu s-a desfasurat decat o treime de campionat. Totul a pornit de la pozitia neregulamentara in care se afla Trica in momentul inscrierii primului gol, nesemnalizata de asistentul Daniel Burloiu. „A fost ofsaid clar la golul lor. Nu se poate ca arbitrii sa ne fure in asa hal. Am fost din nou furati de arbitri pe Giulesti. Cum poti sa lupti impotriva tuturor?”, a tunat si fulgerat Copos, dupa jocul cu CFR, dar nu inainte sa fie injurat si fluierat de cateva zeci de suporteri.

Copos: 'Ne-au macelarit niste nenorociti de arbitri>>
Finantatorul Rapidului, George Copos, a inceput ieri si razboiul cu directorul general al FRF, Ionut Lupescu, care se ocupa de delegarile arbitrilor in Liga I. „Nu ma asteptam ca Rapidul sa fie macelarit de niste nenorociti de oameni. Nu mai simt nimic, s-a vazut ca arbitrii au venit cu lectia invatata la Bucuresti, doar ca sa ne lucreze. Nu se poate ca FRF sa accepte in Romania un asemenea abuz, un asemenea furt ca acesta. Sa vina ei sa cheltuiasca bani in fotbalul romanesc!”, a declarat Copos.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.