Proiectul Nabucco, pentru constructia unei conducte de transport al gazelor naturale din regiunea Marii Caspice catre Europa, fara tranzitarea Rusiei, este irealizabil, a declarat, ieri, secretarul general al Secretariatului Cartei Europene pentru E
Proiectul Nabucco, pentru constructia unei conducte de transport al gazelor naturale din regiunea Marii Caspice catre Europa, fara tranzitarea Rusiei, este irealizabil, a declarat, ieri, secretarul general al Secretariatului Cartei Europene pentru Energie, Andre Mernier, citat de RIA Novosti.
Conducta, al carei cost de constructie este evaluat la sase miliarde de dolari, va transporta gaze din Asia Centrala catre Europa, tranzitand Turcia, Bulgaria, Romania, Ungaria si Austria. Lucrarile de constructie ar trebui sa inceapa in 2009, iar conducta ar putea intra in exploatare in 2012.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.