Procurorul oradean Alexandru Lele, suspendat din functie de cinci ani sub acuzatii de coruptie, a fost implicat, ieri dupa-amiaza, intr-o bataie violenta cu un cunoscut om de afaceri oradean, membrul PD Radu Pentie. Potrivit unor martori oculari, in
Procurorul oradean Alexandru Lele, suspendat din functie de cinci ani sub acuzatii de coruptie, a fost implicat, ieri dupa-amiaza, intr-o bataie violenta cu un cunoscut om de afaceri oradean, membrul PD Radu Pentie. Potrivit unor martori oculari, incidentul a avut loc in apropierea restaurantului omului de afaceri, din centrul Oradiei, unde se afla atat biroul lui Radu Pentie, cat si redactia publicatiei la care lucreaza Lele. Cei doi s-au intalnit pe o scara comuna a imobilului, unde au avut o discutie acida. Pentie a declarat pentru Mediafax ca l-a abordat pe Lele intrebandu-l daca mai scrie despre el „la jegul ala de ziar“, iar procurorul ar fi reactionat injurandu-l de mama si lovindu-l cu pumnul in fata. „Atunci am reactionat, am dat si eu si l-am imobilizat la sol.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.