Astazi va caracterizeaza instinctul de dominare, supraestimarea de sine, ambitia nemasurata. Sunteti in stare sa scoateti sufletul celor care sunt dispusi sa va urmeze, sa-i mobilizati la maximum de randament. Este singura forta de a-i antrena pe ceilalti si de a le inspira increderea ca totul functioneaza cum trebuie. Sunteti motorul a ceea ce intreprindeti, cel care isi pune pecetea pe creatie. Nu doriti sa fiti deranjati in munca dumneavoastra si protestati energic daca ceilalti o fac. Puteti fi insuficient informat, si va puteti enerva in momentul in care aflati acest lucru. Vointei i se asociaza spiritul muncii, pe care il exprimati prin calitati de disciplina, de ordine si de organizare si printr-o constiinta neclintita a responsabilitatilor profesionale. Energia dumneavoastra creatoare nu se lasa acaparata de probleme subsidiare, de detalii lipsite de interes, si mai bine ati lasa aceasta munca pe seama altora. Ramaneti fixat asupra realizarii unui program si va impuneti ideile si celor din jur. Temperamentul va face astazi sa va revoltati in fata ordinelor primite, iar pozitia aceasta poate deveni insuportabila. De fapt, ea nici un dureaza, deoarece daca ceva nu va convine, parasiti postul si urcati in grad.

Berbec
Puteti fi acuzati de egocentrism, dar numai dumneavoastra stiti care este adevaratul motiv al retragerii si izolarii pe care o afisati. Nu puteti pur si simplu sa va mai sacrificati pentru ceilalti, in timp ce viata dumneavoastra personala va solicita toata atentia. Asadar, cel mai indicat ar fi sa va stabiliti singuri o ordine a prioritatilor, si sa nu mai tineti cont de parerea celorlalti. Ar trebui sa va feriti de investitii, deoarece puteti fi tentati sa va intindeti mai mult decat va este plapuma. Zi favorabila luarii deciziilor.

Taur
Va bucurati de o primire fatisa in societate, iar micile bucurii pot deveni mari bucurii daca le veti exploata la timp. Trebuie sa analizati metodic un proiect inceput cu ceva timp in urma, sa nu mai lasati nimic pe ultima suta de metri. Partenerul vi se pare prea ordonat in sentimente, nu prea romantic si deosebit de pretentios. Din cauza tendintei ambilor de a controla si decide folosind insa planuri diametral opuse, pot aparea anumite tensiuni. Realizati la timp deosebirile si hotarati daca mergeti sau nu mai departe!

Gemeni
Va plictiseste dualismul si labilitatea unor persoane din anturajul dumneavoastra si ati dori sa le spuneti acest lucru. Evitati sa fiti prea duri, mai bine inlocuiti persoanele. Va puteti atrage o serie de ganduri negative, daca veti spune exact ceea ce ganditi. Exista tendinta de a fi usor nediplomatici. O persoana cu putere de decizie va comunica hotararea ei intr-un fel care va deranjeaza. Va puteti descurca foarte bine singuri intr-o problema profesionala, desi pana acum cereati sfatul celorlalti. A sosit momentul sa va rezolvati singuri problemele.

Rac
Relatia de cuplu ar putea fi putin tensionata si difĂ­cila, dar veti interveni la timp pentru a schimba ceea ce va deranjeaza. Va simtiti lipsiti de forta in a lua o hotarare, dar eschivarea de la infruntarea finala nu va aduce nimic bun. Chiar daca nu se va produce nicio ruptura, trebuie sa clarificati anumite lucruri si sa va linistiti. Modalitatea impulsiva, autoritatea si duritatea cu care se simt tratati colaboratorii dumneavoastra astazi va da dureri de cap. Evitati doar acele persoane care vi se par foarte tensionate!

Leu
Sunteti prea indecisi si lipsiti de realism. Doriti sa faceti multe lucruri deodata, va bagati in prea multe proiecte si va simtiti de-a dreptul depasiti. Energia este finita, asa ca nu incercati sa treceti granitele propriului potential. Cineva la care nici nu v-ati gandit pana acum v-ar ajuta cu tot sufletul sa va rezolvati proiectele.