Florin Chilian spera ca operatia cu numarul 13 va fi si ultima interventie chirurgicala la degetul mijlociu al manii stangi. L-a descoperit pe medicul Iorgu Curelaru din Piatra Neamt si are foarte mare incredere ca acesta il va scapa de negii care i
Florin Chilian spera ca operatia cu numarul 13 va fi si ultima interventie chirurgicala la degetul mijlociu al manii stangi. L-a descoperit pe medicul Iorgu Curelaru din Piatra Neamt si are foarte mare incredere ca acesta il va scapa de negii care il chinuie de foarte mult timp.

De aproape cinci ani, Chilian este plimbat din-tr-un spital intr-altul pentru ca nu se putea afla cauza durerii de care cantaretul se plangea si din cauza careia nu mai putea sa cante la chitara. La inceput i s-a spus ca are cancer si ca degetul trebuie amputat, insa Florin a mai cerut o a doua parere avizata. De vina erau niste negi pe care nu stie cum i-a capatat si care, din cauza cantatului la chitara, au sapat adanc in piele, pana la os. Cantaretul a suferit pana acum douasprezece operatii menite sa-l scape de aceasta neplacere si a incercat toate tratamentele posibile, dar fara succes. Durerea continua si ceea ce-l deranjeaza cel mai tare pe Chilian este faptul ca nu mai poate canta la chitara. In ultimele sase luni, a fost doar la doua concerte, unul la festivalul Folk You si unul sambata, la Piatra Neamt, prilej cu care l-a si cunoscut pe “doctorul minune” , cum ii spune Florin.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.