Marius Lacatus a fost instalat, ieri, oficial la Steaua. El a avertizat inca din prima zi ca nu va fi marioneta nimanui.

Marius Lacatus a condus, ieri, primul antrenament al Stelei, la cateva ore dupa prezentarea oficiala. Rugat sa coment
Marius Lacatus a fost instalat, ieri, oficial la Steaua. El a avertizat inca din prima zi ca nu va fi marioneta nimanui.

Marius Lacatus a condus, ieri, primul antrenament al Stelei, la cateva ore dupa prezentarea oficiala. Rugat sa comenteze speculatiile potrivit carora a fost adus in Ghencea doar pentru ca Gigi Becali sa faca pace cu fanii, Lacatus a replicat taios: “Nu am venit aici sa spal imaginea nimanui. Am venit pentru ca Steaua este familia mea si nu ma intereseaza nimic in afara de echipa. Ii rog pe suporterii adevarati sa fie alaturi de echipa si ii asigur ca nu voi face nici un compromis care sa imi stirbeasca autoritatea de antrenor”. Tehnicianul a cerut timp pentru a pune echipa pe picioare. „Sa nu credeti ca a coborat Mesia pe pamant acum si daca a sosit Lacatus va fi numai miere la Steaua. Depinde de jucatori, daca vom reusi sa-i aducem intr-o forma buna, din punct de vedere tactic, dar mai ales psihic. Steaua are nevoie de rezultate. E nevoie ca jucatorii sa-si revina si sa demonstreze valoarea pe care o au. Nu putem vorbi de lot, deja mergem prea departe. Am avut o intalnire cu jucatorii, voi incerca sa evaluez lotu l de jucatori si ceea ce este de facut“, a spus Marius Lacatus.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.