Seful Asociatiei Medicilor de Familie din judetul Neamt a lansat teorii absolut naucitoare, care demoleaza, practic, tot fundamentul credintei crestine. In cartea sa „Devastatorul“, pe care a scris-o recent si pe care urmeaza sa o lansez
Seful Asociatiei Medicilor de Familie din judetul Neamt a lansat teorii absolut naucitoare, care demoleaza, practic, tot fundamentul credintei crestine. In cartea sa „Devastatorul“, pe care a scris-o recent si pe care urmeaza sa o lanseze oficial in cursul lunii viitoare, doctorul Filip Panait afirma, printre altele, cu tarie ca Fecioara Maria ar fi fost inseminata artificial si ca Iisus Hristos ar fi fost o clona a lui Adam, fabricata in laboratoare ceresti comparabile cu cele ale NASA. Afirmatiile sale au fost de natura sa-l puna intr-un conflict incendiar atat cu Biserica Ortodoxa, cat si cu Biserica Adventista de Ziua a Saptea, din care face parte.

Medicul Panait (foto) isi bazeaza teoriile pe cateva texte vechi, scrise in ebraica si greaca, pe care le-a studiat amanuntit timp de doi ani si carora -sustine el - a reusit in cele din urma sa le descifreze intelesul ascuns. Concluzia principala la care a ajuns a fost aceea ca intregul proces al Creatiei, precum si marea taina a Nasterii Mantuitorului reprezinta de fapt un amplu experiment stiintific, derulat de-a lungul miilor de ani sub directa indrumare a unei forte cosmice cunoscuta crestinilor sub numele de Duhul Sfant.

Experimentul stiintific dumnezeiesc
In opinia medicului nemtean, somnul adanc in care a fost cufundat Adam pentru ca din coasta sa sa fie creata femeia, a fost in realitate o anestezie totala in timpul careia i s-au prelevat fragmente de tesut somatic. Acestea, continand ADN-ul celui care, potrivit Bibliei, a fost prima fiinta umana a planetei, au fost pastrate si bine conservate pentru ca, patru mii de ani mai tarziu, sa fie folosite pentru crearea unei clone a lui Adam, in persoana intrupata a lui Iisus Hristos. Doctorul Panait mai afirma ca acest lucru s-a realizat prin inseminarea artificiala a Fecioarei Maria, care a fost aleasa de Duhul Sfant nu intamplator, ci din cauza ca a corespuns unor teste imunologice care au stabilit ca era apta biologic sa duca pana la capat sarcina implantata. „Timp de doi ani m-am straduit sa descifrez scrierile sacre care s-au pastrat nealterate de-a lungul istoriei, acestea fiind Biblia ebraica si Biblia greaca, Septuaginta, aparuta in secolul al III-lea inainte de Hristos. Am observat ca se fac deseori referinte asupra prezentei unei persoane care, desi avea chip de om, era nepamanteana. Asa am aflat ca respectiva persoana era Iisus, acelasi cu Yahve, divinitatea. Pentru intruparea sa de mai tarziu in forma umana, s-au folosit tesuturi somatice care fusesera prelevate de la Adam, primul om al planetei noastre, considerat a fi perfect din punct de vedere genetic. De altfel, in epistola sa catre Corinteni, apostolul Pavel l-a numit pe Iisus Hristos Eshatos, adica al doilea Adam, sau, mai corect tradus, ultimul Adam“, a spus medicul Panait.

Laboratoarele genetice din Ceruri


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.