Anchetatorii au reluat cautarile cadavrului avocatei Elodia Ghinescu, disparuta in urma cu fix doua luni din Brasov. Dupa ce au fost periate, practic, mai multe zone atat din Brasov, Arges si Covasna, politistii au decis ca este timpul ca si locuint
Anchetatorii au reluat cautarile cadavrului avocatei Elodia Ghinescu, disparuta in urma cu fix doua luni din Brasov. Dupa ce au fost periate, practic, mai multe zone atat din Brasov, Arges si Covasna, politistii au decis ca este timpul ca si locuinta parintilor politistului Cristian Cioaca, principalul suspect al Parchetului General ca si-a ucis sotia, in urma unui conflict izbucnit in noaptea de 29 spre 30 august, dupa care i-a segmentat cadavrul, l-a transportat si l-a ascuns intr-o locatie necunoscuta.

Ieri, politisti de la IGPR, impreuna cu jandarmii, au descins in satul Uda, localitatea Albota, din apropierea Pitestiului, la domiciliul sotilor Emil si Floarea, parintii politistului Constantin Cristian Cioaca, examinand centimetru cu centimetru atat curtea, casa si gradina. Locuinta seniorilor Cioaca este situata la mica distanta de o zona impadurita si este un loc ideal, in opinia anchetatorilor, pentru a ascunde un cadavru sau probe care il pot incrimina pe sotul avocatei disparute.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.