Oamenii din toata tara au tinut sa-l vada pentru ultima data pe marele jucator, de la juniorii lui FC Arges pana la presedintele Trian Basescu.

Astazi, Nicolae Dobrin pleaca pentru totdeauna de pe stadionul unde a cunoscut gloria. Sicriul
Oamenii din toata tara au tinut sa-l vada pentru ultima data pe marele jucator, de la juniorii lui FC Arges pana la presedintele Trian Basescu.

Astazi, Nicolae Dobrin pleaca pentru totdeauna de pe stadionul unde a cunoscut gloria. Sicriul ramane pe arena pana la ora 13.00, cand incepe slujba de inmormantare oficiata de PS Calinic, episcop de Arges si Muscel. Printul din Trivale va fi trecut apoi pentru ultima data prin tunelul pe care iesea de la vestiare, dupa care va fi purtat de sportivi pe stadion intr-un ultim tur. Cortegiul va traversa orasul, dupa care, in jurul orelor 14.30-15.00, marele fotbalist va fi inmormantat in partea militara a cimitirului „Sfantul Gheorghe“ din Pitesti.

Zeci de mii de oameni au trecut sambata si duminica pe la catafalcul de la tribuna oficiala a stadionului din Trivale pentru a-si lua ramas bun de Dobrin. Oameni simpli, fosti colegi alaturi de care a jucat, conducatorii FRF si LPF, politicieni, personalitati ale vietii culturale, presedintele Romaniei, Traian Basescu, au depus flori langa sicriu si au aprins cate o lumanare. „Dobrin a fost singurul fotb alist care a jucat cu sufletul. A pus atata suflet, incat ne-a dat la toti cate putin. Cand a mai ramas cu sufletul cat a mai ramas, l-a luat Dumnezeu la el“, a spus presedintele Basescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.