Criminalul lui Leontin Bebu, Cosmin Lazaroiu, a recunoscut, vineri seara, in fata judecatorilor, oribila crima de care este acuzat. In fata magistratilor, el a spus ca a tinut o saptamåna, in casa, trupul transat al prietenului sau. Abia pe 11
Criminalul lui Leontin Bebu, Cosmin Lazaroiu, a recunoscut, vineri seara, in fata judecatorilor, oribila crima de care este acuzat. In fata magistratilor, el a spus ca a tinut o saptamåna, in casa, trupul transat al prietenului sau. Abia pe 11 octombrie a scapat de el. Vecinii sustin ca au vazut ca spalase un covor si mai multe lucruri si chiar il laudau ca este un om gospodar care isi facea curatenia de toamna. Ucigasul este incarcerat in arestul IPJ Dolj si sta singur in celula. Påna acum nu a fost vizitat de nimeni.

Vineri, Cosmin Gheorghe Lazaroiu a primit mandat de arestare pentru 29 de zile sub acuzatia de omor deosebit de grav. Subofiterul de penitenciar a recunoscut in fata judecatorilor fapta pentru care este acuzat. Politistii sustin, in baza probelor, ca asasinul l-a chemat pe Leo la el acasa, in garsoniera din cartierul Rovine, in ziua de 4 octombrie. “Semnalul telefoanelor mobile este localizat de releu, in ziua de 4 octombrie in cartierul Rovine, in blocul in care locuieste criminalul”, sustin surse judiciare. “La ora 16:55, intre Leo si Cosmin Lazaroiu a avut loc o discutie telefonica”, sustine comis arul-sef Georgel Enescu, seful IPJ Dolj.

Telefoanele nu mai aveau semnal
Ulterior, intre orele 17:30 si 18:00, semnalele telefoanelor mobile inceteaza. Surse din ancheta ne-au declarat, in exclusivitate, ca in acest interval orar a avut loc crima. Brusc, insa la destul timp dupa aceea, reapare semnalul unui telefon mobil care i-a apartinut lui Leo. Este in Craiova. Politistii, sprijiniti de ofiteri de informatii, reusesc sa-l localizeze pe cel care are telefonul mobil si il retin. Este Cosmin Gheorghe Lazaroiu, prieten cu victima, care in momentul retinerii incerca sa vanda unul dintre telefoanele mobile care i-au apartinut lui Leontin.

L-au condus la sediul politiei pentru cercetari. El se afla in cercul de suspecti de foarte mult timp. A fost urmarit pas cu pas chiar si la inmormantarea victimei sale. In paralel, anchetatorii au cerut magistratilor Tribunalului Dolj emiterea unei autorizatii de perchezitie. Criminalistii au descins in forta in garsoniera inchiriata de Cosmin Gheorghe Lazaroiu, fara ca acesta sa stie. Aici, s-au gasit o sumedenie de probe: pete de sange, scame de covor si impresiunile digitale ale lui Leo. La plecarea anchetatorilor, garsoniera a fost sigilata. Proprietarul garsonierei a recunoscut, ca fiind al lui, covorul in care a fost aruncat, sub doua poduri din judetul Caras Severin, trunchiul lui Leontin Bebu. Pentru anchetatori era clar. Cosmin Lazaroiu era criminalul. Noaptea tarziu, dupa mai multe ore de audieri si pus in fata probelor, Cosmin este introdus in arest pe baza de ordonanta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.