La inceputul anului viitor, cladirea Teatrului National „I.L. Caragiale“ din Bucuresti va intra in reparatii. Lucrarile, in valoare de peste 20 de milioane de euro, vor viza securizarea cladirii, structura de rezistenta si instalatiile a
La inceputul anului viitor, cladirea Teatrului National „I.L. Caragiale“ din Bucuresti va intra in reparatii. Lucrarile, in valoare de peste 20 de milioane de euro, vor viza securizarea cladirii, structura de rezistenta si instalatiile antiincendiu.

„Din programul lansat de Ministerul Culturii si Cultelor pentru consolidarea si renovarea institutiilor culturale se vor acorda peste 20 de milioane de euro lucrarilor de la Teatrul National“, ne-a declarat ministrul culturii, Adrian Iorgulescu. Reabilitarea va incepe in momentul in care toate studiile si testele de consolidare vor fi gata, iar ca durata, „o perioada de doi ani cred ca va fi suficienta“, a mai spus ministrul.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.