In cadrul Balului Caritabil de Halloween, organizat la Palatul Parlamentului de Leslie Hawke, omul de afaceri Dinu Patriciu a licitat suma-record de 40.000 de euro pentru geanta Umei Thurman. La tombola organizata in cadrul licitatiei, Ioana Taricea
In cadrul Balului Caritabil de Halloween, organizat la Palatul Parlamentului de Leslie Hawke, omul de afaceri Dinu Patriciu a licitat suma-record de 40.000 de euro pentru geanta Umei Thurman. La tombola organizata in cadrul licitatiei, Ioana Tariceanu a cåstigat un weekend la munte pentru ea si sotul sau, iar fiul Andreei Esca s-a ales cu bonuri de benzina in valoare de 3.000 de lei.

Gala de caritate Halloween Charity Ball, organizata de mama actorului Ethan Hawke, a ajuns, anul acesta, la cea de-a treia editie. Si de data aceasta, s-au scos la licitatie obiecte de valoare, cedate de staruri de la Hollywood pentru cauze caritabile. Geanta Umei Thurman, parte a colectiei Twist a casei de moda Bvlgari, oferita actritei la implinirea a 45 de ani de activitate a designerului italian Valentino, a fost obiectul cel mai dorit, fiind achizitionata, pentru suma-record de 40.000 de euro, de omul de afaceri Dinu Patriciu. Pretul de la care a pornit licitatia a fost de 2.200 de euro. Pe locul doi s-a clasat colierul Angelinei Jolie, care este cunoscuta pentru sustinerea acordata cauzelor umanitare, lantul din aur cu model de inspiratie romana din colectia Parentesi a Bvlgari a fost adjudecat pentru 20.000 de euro, pretul de pornire fiind de 3.000 de euro. Castigatorul colierului a fost Mru Patel, care anul trecut a achizitionat la licitatie, in cadrul aceluiasi eveniment, ceasul lui Ethan Hawke, pentru 15.000 de euro. Pe locul al treilea in topul celor mai mari sume obtinute in cadrul licitatiei caritabile s-a situat o colectie de vinuri „Fulg de Vara” pentru colectionari. Colectia scoasa la licitatie a inclus sase sticle, pretul de pornire fiind de 1.300 de euro, iar suma pentru care a fost adjudecata a fost de 10.000 de euro.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.