Care e miza alegerilor pentru Europa? In primul rand, acestea ii deranjeaza pe candidati. Pohod na Bruxelles! Asa le-au poruncit tarii partidelor, iar cei surghiuniti de la comision la salariu si-au legat bocceluta Armani si au plecat in campanie. C
Care e miza alegerilor pentru Europa? In primul rand, acestea ii deranjeaza pe candidati. Pohod na Bruxelles! Asa le-au poruncit tarii partidelor, iar cei surghiuniti de la comision la salariu si-au legat bocceluta Armani si au plecat in campanie. Cu fete lungi si triste, ca ale boierilor impachetati pe vremuri in samur si trimisi “na Sibir”. Mare lucru n-ar avea de castigat nici tartorii formatiunilor politice. Uite Severin: bate cartile politichiei evropenesti de 10 ani, de-a ajuns o baroneasa Nicholson a Estului. Si Geoana cu ce s-a ales? I-a dat cineva un “vot” in plus in sondaje? Poate doar Severin, daca printr-un miracol a intrat in esantionul reprezentativ. Chiar daca potul pare mic, fierberea e mare. Pesedistii fac mitinguri-mamut si nu uita sa-i reproseze lui Basescu ca a lansat referendumul pentru a face campanie PD. Penelistii merg pe varianta actiunilor mici si dese, acuzand Cotroceniul ca pregateste noi “facaturi” care sa le discrediteze ministrii. Basescu insa promite ca va respecta Constitutia si inclin sa cred ca spune adevarul. De fapt, nu are nevoie sa faca reclama PD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.